Свекруха навчила готувати без борошна. Зберегла рецепт і дивую сім’ю

Сьогодні багато хто робить пишні і м’які оладки не на борошні, а з манною крупою. Виходить дуже смачно, млинці не вбирають олію, будуть не жирними.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:  Джерело

яйця, 2 шт;

кефір, 250 мл;

манна крупа, 350 г;

сіль щіпка;

сода, 1 ч.л;

ванілін і цукор за смаком.

Процес приготування

Кефір повинен бути трохи теплим.

Змішуємо кефір, яйця, сіль, цукор, ванілін і манну крупу. Ми залишаємо на 30 – 40 хвилин, періодично перемішуючи.

Маса повинна стати густою і повністю однорідною.

Порада: яйця можна не додавати, без них оладки виходять більш пишними.

Безпосередньо перед смаженням оладків додаємо соду, добре перемішуємо тісто.

Обсмажуємо пампушки на невеликій кількості олії з двох сторін на невеликому вогні.

Одну сторону смажимо у відкритій сковороді, а другу – можна накрити кришкою, тоді пампушки будуть точно просмаженими і пишними.

Подаю зі сметаною, медом або варенням, ягідним соусом, збитим кремом зі сметани і вареного згущеного молока. Оладки і на наступний день будуть м’якими і пишними.