Смачнюща скумбрія пряного (мокрого) посолу. Покроковий рецепт приготування

Рецептів соління та маринування скумбрії дуже багато, але якщо полюбляєте пряну рибу, то цей посол саме для вас. Готувати надзвичайно легко, а страва виходить неймовірно смачна. Така скумбрія підійде до будь-якого застілля.  Джерело

Складові:

  • Скумбрія 1 шт.;
  • Вода очищена 0,5 л.;
  • Цукор пісок 1,5 ст. л.;
  • Морська сіль 2,5 ст. л.;
  • Перець чорний горошок 10 шт.;
  • Лавровий лист 3 шт.;
  • Гвоздика 3 шт.;
  • Коріандр мелений 1 ч. л.;
  • Кріп сушений 1 ст. л.

Спосіб приготування:

  1. Очистьте скумбрію від кишок, помийте та поріжте на порційні шматки.
  2. Закип’ятіть воду, додайте спеції та прокип’ятіть 2 хвилини.
  3. В охолоджений розсіл покладіть скумбрію та залиште в холодильнику на 2 дні.

Смачного!